ΠΡΟΦΙΛ

H MATKO Δ.ΤΥΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. λειτουργεί και αναπτύσσεται εδώ και 40 έτη. Είναι μία από τις εξειδικευμένες εταιρείες στην Ελλάδα στην εξόρυξη και επεξεργασία μαρμάρου. Τα Λατομεία της εταιρείας στην περιοχή Τρανόβαλτου Κοζάνης αποτελούν μια από τις σημαντικότερες περιοχές εξόρυξης μαρμάρων στην Ελλάδα.

Οι εγκαταστάσεις της ΜΑΤΚΟ Α.Ε. περιλαμβάνουν δύο εργοστάσια επεξεργασίας μαρμάρου (Τρανόβαλτο Κοζάνης - Σχηματάρι) με πλήρες εξοπλισμένους δικούς της λατομικούς χώρους ώστε να παρέχει κάθετες ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Επιπλέον τα δύο λατομεία της εταιρείας διαθέτουν άριστης ποιότητας μάρμαρα Τρανόβαλτου Κοζάνης (λευκά, ημίλευκα, φουμέ). Η έκθεση μας στον Γέρακα Αττικής συνεισφέρει ώστε οι πελάτες να έχουν ένα σημείο αναφοράς για να αφομοιώνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Η επιχείρηση μας εξάγει το 50% της παραγωγής της σε διεθνές επίπεδο: κυρίως ΗΠΑ, Ευρώπη, Ν.Α. Ασία αλλά και στις χώρες του Κόλπου και της Μ. Ανατολής υπάρχει μία έντονη παρουσία. Ένα σημαντικό μερίδιο τη παραγωγής επίσης προορίζεται για την Ελληνική Αγορά. Οι δυνατότητες παραγωγής της εταιρείας μας είναι έως 20.000 m² ανά μήνα. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε παραγγελία.